The Interchangeable Co-Star - Chinese Dance

Mycket man kan göra på samma företag

När man har et företag blir man oftast ombedd att satsa på. Sin kärnverksamhet, något som man kanske känner är en bra ide samtidigt som man ockås kan få till en riktitg bra lösning på det hela. Men om den handlar om ett litet företag kanske man blir trött på att bara göra det som klassas som sin kärnverksamhet och då kan man behöva följa exemplet som många andra större företag har gjort och prova på något annat. Vi har till exempel Smartermarketing som gör allt inom just marketing och dom gör det också väldigt bra, men man har också sådant som att göra lite annorlunda och prova på nya miljöer som också är en riktigt bra sak för alla som är inne på det.

Prova något nytt och kreativt!

Som titeln föreslår, varför inte prova på något nytt och kreativt, något som är bra och som får en att testa det som alla andra också vill, vilket jag tror handlar om att kunna göra lite mer för alla som både kan och vill detta. Ja, detta kan vara bra för kreativiteten och detta gör så att säga att man kan göra något mer, något som man vill och ockås kan. Detta är en riktigt bra deal och jag tror att det kan göra väl för alla som både är insatta på detta och dom som inte är det. Så om man kan göra något mer så kanske man kan känna att det också handlar om en riktitg skön lösning som gör att man får igång kreativiteten och detta kan då få en att känna sig lite mer annorlunda än vad man annars inte gjort tidigare. Ja, det finns många saker man kan göra på samma företag för att hålla kreativiteten uppe och igång och få in pengarna som dom skall rulla.